Om oss

Vilka är vi?

 

Bennys rör och industri svets AB levererar kundspecifika varor och tjänster inom VVS och industrirör branchen och tillverkar bland annat gasledningar, ångledningar, och kemikalieledningar, samt komponenter åt tillverkningsindustrin.

Utöver detta bygger och installerar vi bland annat specifika kylsystem, tillverkar arbetsplattformar, fallskydd mm. enligt önskemål och behov. De flesta av våra kunder finns i Örebro, Kumla, Hallsberg och Karlskoga men vi har även kunder över hela sverige och eftersom vi även tillverkar specialkomponenter till läkemedelsindustrin så har vi även kunder i bland annat USA, Japan, Norge, Ryssland och Finland

 

Vi har även en stor maskinpark med bland annat teleskoptruckar i olika storlekar.

 

Företaget har funnits i över 20 år och drivs och ägs av Benny Andersson med hjälp av sönerna Stefan och Michael Andersson. Bland kunderna ses stora livsmedels och läkemedelsföretag i Sverige och Utomlands

 

Vår verkstad ligger i Pålsboda strax utanför Örebro.

Den största delen av vårt arbete sker ute hos kund men eftersom vår verkstad har stora och rymliga arbetsytor kan vi även tillverka stora konstruktioner för leverans till kund.

 

En bra arbetsmiljö är en förutsättning för en effektiv produktion och ett självklart mål för oss för att vi ska kunna vara produktiva och konkurrenskraftiga. En bra arbetsmiljö ger också större engagemang och trivsel och därmed mer tillfredsställda medarbetare.

Vi arbetar efter 5S metoden- Sortera, Systematisera, Städa, Standardisera och Skapa vana.

Lämna gärna ett meddelande så hör vi av oss till dig

 
 
 
 

Benny Andersson

Tel:070-5204955

Mail: benny@bennysror.se

Stefan Andersson

Tel:070-6082443

Mail:

stefan@bennysror.se

Michael Andersson

Tel:070-6366429

Mail: michael@bennysror.se

Annette Andersson

Administration

Tel:070-6948728

Mail: annette@bennysror.se

Företagets historia

 

Bennys Rör och Industrisvets AB grundades 1994 av Benny Andersson. Från början var det ett enmans-företag men det blev snabbt för mycket jobb för en person och fler medarbetare anställdes. Första verkstaden låg i Hällabrottet. Företagets inriktning var framför allt VVS och industrisvets. Senare inriktades en stor del av företaget mot att hjälpa kylföretag med rörinstallationer. Entreprenadmaskiner köptes även in och idag har vi en bred verksamhet och finns i stora fina lokaler i Pålsboda.

 

Arbeta hos oss

 

Vi värdesätter kvalitet och noggrannhet, självständighet och ansvar.

Hos oss jobbar ett glatt och skojfriskt gäng, ca 15 personer, både killar och tjejer.

Här är alla lika värda.

 

Välkommen med din ansökan